Kalender

nov
29
Sinterklaasactiviteit

Bekijk de jaarkalender

BC Olympia'56 is een vereniging die vandaag de dag zo’n 180 leden telt, die op maandag, dinsdag en donderdag zowel op recreatief- als op competitief niveau komen badmintonnen in de Gülickhal. Naast het plezier en de gezelligheid die onze leden hieraan beleven worden er ook op sportief gebied goede resultaten behaald. Door de huidige seniorenselectie wordt behoorlijke progressie geboekt en ook de jongere competitieteams blijken over een flinke dosis talent en inzet te beschikken, zodat de toekomst voor BC Olympia’56 er op sportief gebied goed uitziet.

Om dit te kunnen faciliteren heeft de vereniging echter veel kostenposten zoals zaalhuur, shuttlekosten en trainersvergoedingen. BC Olympia’56 wordt, als vereniging, voor een groot deel gefinancierd door contributie-inkomsten van haar leden. Er wordt zorgvuldig naar de kosten gekeken en er wordt bespaard waar mogelijk. BC Olympia’56 wil en mag echter niet besparen op kwaliteit: niet op de kwaliteit van onze trainers, niet op de kwaliteit van het materiaal en niet op de kwaliteit en het plezier van onze spelers en leden.

Draagt u BC Olympia’56 een warm hart toe en wilt u helpen om deze kwaliteit te garanderen? Wordt dan lid van de Club van ’56!
Neem daartoe contact op met Marion, via penningmeester@bcolympia56nl.

De Club van '56 is een initiatief van BC Olympia'56 om mensen, bedrijven en teams de mogelijkheid te bieden bij te dragen aan het behoud en de kwaliteit van de vereniging. Door lid te worden van het selecte gezelschap van de Club van '56 levert u een in deze tijd onmisbare financiële bijdrade aan BC Olympia'56.

Naast de dankbaarheid van iedereen die bij BC Olympia’56 betrokken is, krijgt u, als lid van de Club van ’56;

  • een vermelding op het Club van ’56 bord in sporthal ‘Gülick’;
  • een vermelding op het digitale club van ’56 bord op onze website www.bcolympia56.nl;  
  • een uitnodiging voor onze jaarlijkse barbecue. 

Leden Club van '56

Nico van Deur

Nico Timmermans

Marcel Reitsma

Marian Snijder

Marian Kievit-Winter

Annelies Groth

Joke Warrington 

Wiel Hendrickx

René Teeuwen

Joyce Steegh

Martin Sanders

Annie Smeets