Kalender

nov
29
Sinterklaasactiviteit

Bekijk de jaarkalender

Nog nieuws?

Aarzel dan niet en mail het naar onze Poona redactie! Wij nemen het mee en wellicht ziet u het al terug in de volgende editie.

poona@bcolympia56.nl

Kampioensteams

Er stond veel op het spel afgelopen zondag. Het herenteam had donderdag gelijk gespeeld tegen directe concurrent BC Brunssum. Daarmee zou het verschil in resultaat zondag bepalen wie het kampioenschap op hun naam mocht schrijven in de Limburgse herencompetitie. BC Brunssum maakte 4-4 tegen BC Rally, waardoor het Tegelse herenteam met een 7-1 winst van BC Weert overtuigend kampioen werd. Dit was een hele prestatie voor de Tegelse equipe die bestond uit de broertjes van Wijlick (Guido: 16, Jules: 14 en Dyon: 13) en Max Zonneveille (16), die wegens een blessure veelal vervangen is door waardevolle en ervaren invallers: Nico Timmermans, René Teeuwen en Tim van den Hombergh.

Team 9, één van de jeugdteams onder 11 jaar kon afgelopen zondag thuis kampioen worden door minimaal met 7-1 van de clubgenootjes van team 10 te winnen. Door het onderlinge krachtsverschil was dit geen onrealistische kans. De jonge spelers hebben er hard voor gestreden en wonnen maar liefst met 8-0! Daarmee zijn ze ongeslagen kampioen geworden. Trainer Ton Vonk was erg trots op zijn spelertjes en sprak ze elk persoonlijk toe tijdens een zeer geslaagde competitieafsluiting. Niels Boonen, Teun Gielen, Iris Meevis, Jeanine Thans en invalster Stella Mussers mogen dankzij hun prestatie net als het herenteam Limburg vertegenwoordigen tijdens het Nederlands kampioenschap voor regioteams.

Tijdens de competitieafsluiting werden naast de kampioenschappen ook de goede resultaten van de overige teams van BC Olympia’56 gevierd en werd er samen met een bestuurslid van de Nederlandse badmintonbond geproost op de vereniging en het 60-jarig jubileum van afgelopen jaar.

Kampioensteams 5 & 9

Naar index

geplaatst door Marleen van der Donk @ 30 januari 2017

Archief

2018

2017

2016

2015

Sponsors