Kalender

nov
29
Sinterklaasactiviteit

Bekijk de jaarkalender

Sponsors

 

Consultancy & business software

Lid worden?

Alvorens lid te worden van onze vereniging wilt u natuurlijk eerst weten of wij aan uw eisen kunnen voldoen. Hier kunt u dan ook een uitgebreid infoboekje downloaden  om de belangrijkste dingen te weten te komen. Voor uw gemak hebben we hieronder al een aantal veel gestelde vragen (en antwoorden) op een rijtje gezet. Om een goed beeld te krijgen van onze vereniging raden wij u aan een keer langs komen in de sporthal tijdens speeluren.
Heeft u na het lezen van het boekje nog een vraag, dan kunt u contact opnemen met de penningmeester van de vereniging Marion van den Beuken, bereikbaar via email (penningmeester@bcolympia56.nl). 

Download het Inschrijfformulier
Als u besloten heeft lid te worden van onze vereniging, dient u het volgende inschrijfformulier in te vullen. Het  inschrijfformulier kan tijdens trainingsavonden worden afgeven in de sporthal of te scannen en op te sturen naar penningmeester@bcolympia56.nl.

Uitschrijven vereniging

Hoe kan ik me laten uitschrijven van de vereniging?
Vul het afmeldingformulier in en lever dit in bij Marion van den Beuken per mailpenningmeester@bcolympia56.nl of doe het formulier in de brievenbus van BC Olympia'56 naast kleedlokaal 1.

Let op:
Het lidmaatschap bij BC Olympia'56 gaat per kwartaal, waardoor de opzegging ook alleen per kwartaal kan geschieden. Dit dient uiterlijk één maand voor de start van het nieuwe kwartaal schriftelijk te gebeuren. Het opzeggen van het lidmaatschap moet schriftelijk gebeuren via het daarvoor bestemde afmeldformulier. Deze vindt u op de website van de vereniging of kunt u aan uw trainer vragen. Voordat het lidmaatschap kan worden opgezegd, dient aan de contributieverplichting te zijn voldaan. De contributie wordt per maand geincasseerd. 
Indien niet op tijd is opgezegd door het lid ontstaat een betalingsverplichting voor het gehele nieuwe kwartaal. 

Non-actief

In bepaalde situaties, bijvoorbeeld langdurig ziekte/blessures, kan het zijn dat u zich graag op non-actief wilt laten zetten. Dit is een (tijdelijke) tegemoetkoming die wij aan onze leden bieden. Een non-actieve periode gaat in na één kalendermaand na de aanvraag. Aan de non-actieve periode is een maximum van één jaar vastgesteld. Tijdens het non-actieve lidmaatschap betaal je als lid €1,00,- per maand via halfjaarlijks incasso's i.p.v. de reguliere contributie i.v.m. administratieve kosten.  Indien u na een jaar nog altijd non-actief bent biedt BC Olympia '56 u drie opties:

  • Het lidmaatschap kan weer omgezet worden in het reguliere lidmaatschap
  • Men kan lid van de “Club van 56” worden (te vergelijken met een steunend lidmaatschap)
  • Het lidmaatschap kan beëindigd worden
Indien u door bepaalde omstandigheden langer van deze regeling gebruik wilt maken, dan dient u hiervoor een verzoek bij het bestuur in te dienen. Het bestuur zal hierover beslissen. 

 

Veel gestelde vragen

Kan ik een keer meetrainen/spelen zonder verdere verplichtingen?
Ja, onze vereniging biedt u de mogelijkheid vier keer geheel vrijblijvend mee te spelen om te zien of het u bevalt. Gewoon een keer komen kijken op een trainingsmorgen/-avond kan uiteraard ook altijd.

Ik wil graag op eigen gelegenheid recreatief badmintonnen, is dit mogelijk?
Ja, op maandag- en donderdagavonden is er van 20.15  tot 22.30 uur gelegenheid tot vrij spelen voor recreanten. Op maandag avond wordt er op vrijwillige basis ook volgens een spelsysteem gespeeld, zodat u steeds met andere spelers komt te spelen. Het is dus niet nodig om met een partner te komen.

Ik wil graag recreatief badmintonnen maar niet in de avonduren, kan dit ook?
Ja, hiervoor hebben wij “Sport overdag”. Mensen die ’s avonds niet in de gelegenheid zijn wordt op dinsdag- en donderdagmorgen de mogelijkheid geboden om te badmintonnen. De activiteiten starten ’s morgens om 9.00 uur. Nieuwe leden die nog geen ervaring hebben met badminton krijgen training in techniek en spelregels.

Wat zijn de mogelijkheden voor jeugdspelers?
Onze vereniging biedt mogelijkheden voor zowel recreatieve jeugd als degene die iets meer willen. Spelers worden afhankelijk van leeftijd, leertempo, talent en motivatie ingedeeld in een van onze trainingsgroepen waar ze worden begeleid door een van onze deskundige trainers. Gekeken naar hun vooruitgang stromen ze geleidelijk door naar volgende trainingsgroepen.

Kan ik ook op competitief niveau trainen en spelen bij BC Olympia?
Ja, bij BC Olympia kunt u zeker ook als competitie speler  terecht. Onze club heeft diverse teams uitkomend in zowel de districts- als bondscompetitie. Aan de hand van uw niveau wordt door onze trainers bepaald in welk team en competitiegroep u speelt.

Moet ik zelf een racket en shuttles aanschaffen?
Voor nieuwe leden zijn er altijd rackets beschikbaar in de sporthal. Wel is het de bedoeling dat u zo snel mogelijk een eigen racket aanschaft. Shuttles worden door de vereniging beschikbaar gesteld.

Wat is de contributie?
Hoeveel contributie u moet betalen hangt af van het soort lid dat u bent (zie onder). De contributie wordt afgeschreven per maand. Om je in te schrijven bij BC Olympia’56 brengen wij verder eenmalig inschrijfgeld in rekening. Dit is €8,00 voor jeugd, en €12,00 voor volwassenen.

Contributie per 1 april 2018 (maandelijkse bedragen)

Jeugd

€  17,50

Jeugd competitie

€  19,50

Recreanten/ Sport overdag

€  16,50

Selectie

€  25,00

Deze bedragen zijn vastgesteld op de algemene ledenvergadering en gelden vanaf 1 april 2018.
Vanaf 1-1-2011 is het voor nieuwe leden uitsluitend mogelijk om per automatische incasso te betalen.

Zie de volgende betalingsregeling voor meer informatie over het niet tijdig voldoen van de contributie.