Kalender

nov
29
Sinterklaasactiviteit

Bekijk de jaarkalender

BC Olympia’56, meer dan alleen maar badmintonnen…

BC Olympia’56 is een club die al meer dan 60 jaar een begrip is in de regio Tegelen en omstreken. Vandaag de dag telt de vereniging zo’n 180 leden. Buiten recreatief spel op de maandag- en donderdagavond en het badmintonnen bij Sport Overdag op dinsdag- en donderdagochtend, wordt er ook door een grote groep competatief gespeeld. Door de huidige seniorenselectie wordt behoorlijke progressie geboekt en ook blijkt dat de wat jongere competitieteams over een flinke dosis talent en inzet beschikken, zodat de toekomst voor BC Olympia’56 op sportief gebied er goed uitziet.

Een club wordt ten eerste gefinancierd door contributie-inkomsten van haar leden. Gelukkig kunnen we veel opvangen door hulp van vrijwilligers. Onze vrijwilligers leveren hand- en spandiensten op verschillende niveaus. Wij kijken zeer zorgvuldig naar de kosten en proberen te besparen op alles wat mogelijk is. Wij willen en mogen echter niet besparen op de kwaliteit, op de kwaliteit van onze trainers, op de kwaliteit van het materiaal en op de kwaliteit van onze spelers.

Draagt U ons als vereniging en onze jeugd een warm hart toe en wilt U ons een handje helpen, vraag dan vrijblijvend informatie aan via  sponsoring@bcolympia56.nl

Tevens kunt U hier ook een kijkje nemen in ons sponsorcontract en de bijbehorende sponsorafspraken.

Sponsorovereenkomst
Sponsorafspraken