Blog

Olympia naar 1e divise na historisch kampioenschap!

Olympia 56 Tegelen: van degradant tot kampioen Een jaar geleden speelde Olympia 1 op de laatste speeldag van de competitie in Landgraaf tegen Trilan en degradeerde uit de 2e divisie. Afgelopen zondag speelde Olympia 1 -gesponsord door Bart Faassen– opnieuw op de laatste speeldag in Landgraaf tegen Trilan, maar werd nu kampioen in de 2e divisie en promoveert voor het eerst in het 63 jarig bestaan van de club naar de 1e divisie. Hoe is dat mogelijk? Vorig jaar werd Olympia [...]

Lees verder

De Limburger: “Olympia grijpt koppositie na zege”

Afgelopen weekend was de derby tussen BC Olympia 1 en Roosterse BC in de strijd om het kampioenschap in de 2e divisie. Na een aantal zeer spannende wedstrijden wist Olympia wederom met 5-3 te winnen! De stand in de poule is nu gelijk, waardoor de beslissing pas valt in het laatste speelweekend. U leest hieronder het verslag van Dagblad de Limburger.

Lees verder

Lancering nieuwe website

Welkom op de volledig vernieuwde website van BC Olympia ’56! Vandaag hebben we dan eindelijk onze nieuwe clubwebsite gelanceerd. We hopen als bestuur hiermee de informatievoorziening naar zowel leden als potentiële leden te gaan verbeteren, en voldoen daarnaast ook aan eisen van de AVG-wetgeving. In de komende maanden zal de content van de website nog verder worden aangevuld. Mocht je interesse hebben om hier een bijdrage aan te leveren, dan horen wij dit uiteraard graag. Meld je dan via een e-mail [...]

Lees verder

Fijne Kerstdagen!

Namens al onze leden, vrijwilligers en trainers willen wij iedereen hele fijne Kerstdagen wensen! Op maandag 24 december, Kerstavond, is onze sporthal gesloten en is er dus geen training voor alle groepen. Donderdag 27 december gaat de training wel door. Ook op maandag 31 december zullen de trainingen niet doorgaan wegens oud en nieuw. Vanaf donderdag 4 januari trainen we in het nieuwe jaar weer verder!

Lees verder

De Limburger: “Olympia niet te stoppen!”

Het gaat goed met het eerste team van BC Olympia ’56. Na de verrassende winst op koploper Roosterse 2 heeft Olympia 1 de afgelopen weken de goede reeks weten voort te zetten en werd achtereenvolgens gewonnen van Mariken (6-2) en van Ulftse (wederom 6-2). Afgelopen weekend stond de thuiswedstrijd tegen BECA 1 in Sporthal Gulick op het programma. U leest hieronder het verslag van Roel Heynen (Dagblad de Limburger).

Lees verder