Competitie

Starttijden competitie

Thuiswedstrijden bij BC Olympia ’56 worden sinds jaar en dag gespeeld op de zaterdagavond. Indien niet anders vermeld in de schema’s op toernooi.nl gelden onderstaande aanvangstijden. Let op: toernooi.nl is altijd leidend in dezen. NB: recreanten competitie wordt gespeeld op trainingsavonden.

Thuiswedstrijden die op zaterdag worden gespeeld:

Jeugd: 17:30
Selectie teams 3 e.v.: 17:30
Selectie teams 1 & 2: 18:00

Thuiswedstrijden die op zondag worden gespeeld:

Incidenteel worden thuiswedstrijden op zondag gespeeld. Deze wedstrijden starten voor alle teams om 14:00 tenzij anders aangegeven.

Carlton GT Cup (bekerwedstrijden)

Let op: wedstrijden voor de Carlton GT Cup zijn geen onderdeel van de reguliere competitie en worden op afwijkende dagen / tijden gespeeld (bv. trainingsavonden).

Wat houdt competitie in?

Competitie spelen betekent 14 weekenden wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen in de periode september tot en met eind januari / begin februari. Spelers worden op basis van leeftijd en speelsterkte door de trainers ingedeeld in een vast team, waarmee ze 7 uitwedstrijden en 7 thuiswedstrijden spelen.

Een wedstrijd bestaat uit twee damesenkels, twee herenenkels, twee dubbels en twee gemengd dubbels. Deze competitie wordt georganiseerd door Badminton Nederland. Veel spelers die bij de jeugd en selectie trainen doen mee aan de competitie.

Voor meer informatie met betrekking tot het spelen van competitie voor BC Olympia ’56 kun je contact opnemen met onze competitieleider of een van de trainers.

Competitieleider / CCP

Onze competitieleider is Peter Hermans. Neem voor alle zaken met betrekking tot de competitie a.u.b. rechtstreeks contact met hem op.

Peter Hermans
competitie@bcolympia56.nl
06 22660974

Sporthal Gülick

Alle thuiswedstrijden van BC Olympia ’56 worden gespeeld in Sporthal Gülick te Tegelen. Klik hier voor het adres van de sporthal en de routebeschrijving.

Sporthal Gulick Tegelen