Marion v/d Beuken

Marion v/d Beuken

Penningmeester

Als penningmeester van BC Olympia '56 beheer ik de boekhouding, de ledenadministratie en de geldmiddelen van de vereniging. Daarnaast ben ik zelf actief lid bij Sport Overdag.

Op 1 september 1993 ben ik door mijn vriendin Manli als spelend lid bij Sport Overdag terecht gekomen. Sindsdien speel ik - indien mogelijk - iedere week met veel plezier twee keer ‘s ochtends badminton. In de loop der jaren heb ik daarnaast ook nog verschillende functies vervuld voor BC Olympia ’56. Sinds 1998 zit ik tijdens elk competitieseizoen in de sporthal achter de wedstrijdtafel, om wedstrijdformulieren in te vullen, wedstrijden om te roepen, uitslagen te noteren en samen met Peter Hermans, Jolanda Lappen en Angelique Drüsedau de wedstrijden in goede banen te laten verlopen.

Ongeveer een half jaar later werd ik lid van de Technische Commissie en bijna tegelijkertijd ook lid van de oudercommissie. Samen met andere ouders heb ik destijds verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd zoals schaatsen, zwemmen, competitieafsluiting, kamp en verschillende uitstapjes. Tevens heb ik Miny Kuntzelaers ook ondersteund bij de jeugdtraining. Al deze taken heb ik met heel veel voldoening meerdere jaren uitgevoerd.

Naast mijn taak aan de wedstrijdtafel en het penningmeesterschap houd ik ook de leden van Sport Overdag van allerhande zaken op de hoogte en verricht ik hand- en spandiensten bij verschillende activiteiten zoals de kerstviering, de barbecue, het Gülicktoernooi enz. Voor mij is BC Olympia ’56 niet zomaar een vereniging, het voelt meer als mijn grote familie.