Pim Verbakel

Pim Verbakel

Algemeen bestuurslid

Als voorzitter van de TC ben ik lid van het dagelijks bestuur van onze vereniging en verantwoordelijk voor het beleid op het gebied van trainingen, trainers en competitie. Daarnaast leid ik de technische commissie die bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers die samen zorgdragen voor alle uitvoeringstaken omtrent trainingen, competitie en toernooien voor de jeugd en selectie van BC Olympia '56.

Net als veel andere spelers uit de selectie ben ik als jeugdspeler overgestapt naar Olympia omdat hier op een hoger niveau gespeeld werd. Na een aantal jaar te hebben getraind in de competitiegroep, ben ik me als vrijwilliger gaan inzetten om zo iets terug te doen voor de vereniging. Dit heb ik altijd graag gedaan en na meer dan 10 jaar in de toernooi- en technische commissie, ben ik in 2017 Patrick Burhenne opgevolgd als voorzitter van de TC en ben ik in die hoedanigheid ook toegetreden tot het bestuur.

Ik vind het geweldig om te zien hoe talloze vrijwilligers zich elke week weer inzetten om van BC Olympia '56 een succesvolle vereniging te maken waar spelers uit de hele regio naartoe komen om samen plezier te beleven aan de badmintonsport.