Door de ogen van: Springplanktoernooi mei 2022

Door de ogen van: Springplanktoernooi mei 2022

Na meer dan twee jaar wachten , omdat door Covid niets kon, stonden 13 kinderen van Olympia ’56 te trappelen om weer te mogen spelen op het J 5 springplank toernooi van BC Rebeo Reuver.  Er waren 47  kinderen uit Reuver, Belfeld, Hoensbroek, Sittard , Tegelen en wellicht nog uit andere plaatsen. 
Olympia vormde met 13 deelnemers een derde van alle aanwezige kinderen. Daantje, Robin, Dezmond, Sanne, Nikki, Harrie, Chen, Ayden, Rens, Noach, Devanno, Levi, Drey, zorgden ervoor dat we in  de -9, -10-11-12-13-14 en -15 klasse allemaal in de prijzen vielen. Trainers Tammy, Jan en Ton hadden het er maar druk mee, maar beleefden veel plezier eraan, omdat de kinderen het uitstekend naar hun zin hadden. De ouders op de tribune eveneens!
In het begin waren er wel zenuwtjes, maar dan ging over het algemeen snel over.  Vooral de wedstrijdjes van onze 7 jarige en 8 jarige Dezmond, Robin en Daantje waren erg leuk, en ook wat is dat toch moeilijk om te moeten weten waar je nou moet staan, en wat was nou ook al weer in of uit?
Mede door de uitstekende organisatie en alle vrijwillige tellers uit Reuver was dit springplanktoernooi een feestje voor alle kinderen, trainers en ouders.
Voor mij persoonlijk was het hartelijk weerzien en spreken  van alle oude bekenden bij de club waar ik in totaal 15 jaar trainer ben geweest even een gevoel van thuis komen..  Ook wil ik Tammy en Jan bedanken voor hun mede begeleiden van onze Olympianen . Later op de dag kwamen mede trainers Anita en Jeanine ook nog even helpen.
De prijzen werden door de secretaris  Johan Paar en de nieuwe voorzitter van Rebeo: Timo Rovers, op prima manier uitgereikt! En daarna natuurlijk iedereen op de foto!
*Iedereen bedankt voor een meer dan geslaagd toernooi!
Ton Vonk: jeugdtrainer BC Olympia ’56

Deel dit bericht