LSK 2019

LSK 2019

Successen voor Olympia bij LSK 🏆

Door hoofdtrainer Igo Jongen.

Afgelopen weekend was Olympia goed vertegenwoordigd bij de Limburgse Kampioenschappen in Reuver met 19 deelnemers.

Liefst 14 spelers haalden de tweede dag! Dat was het eerste succes.

Op zondagmiddag zo rond 15.00 uur toen de voorlaatste ronde op de baan stond was Olympia op zelfs 4 van de 7 banen nog vertegenwoordigd. Voor mij heel mooi om te zien!

Categorie 4 werd beheerst door Olympia: 4x finale, 2x een 3e plek en nog 2x een halve finale.

Flora maakte haar plaatsing waar en won met speels gemak de 1e prijs. Volgend jaar als 13 jarige dus naar categorie 1! Jacqueline sluit haar badmintontijd in Limburg af met een mooie 3e plek in de singel en een sterke 1e prijs in het damesdubbel met Sanne. Alleen van clubgenoten Fenna en Flora werd een set verloren.

Sanne en Pim behaalden beiden ook 2 prijzen door samen 2e te worden in het gemengddubbel en Pim behaalde met Geert overtuigend de 1e plaats in het herendubbel. De 3eprijs voor Booker maakte het plaatje compleet in deze categorie.

Booker behaalde in categorie 6 een 1e prijs in het dubbelspel, maar hij hoort in deze klasse natuurlijk niet thuis! Mike en Trevor kwamen in de halve finale dubbelspel net tekort om de finale te halen.

In Categorie 1 is het duidelijk dat spelers van Olympia steeds meer van zich laten horen.

Natuurlijk was het een voordeel dat enkele sterke spelers/speelsters van Roosterse niet aanwezig waren, maar dan nog is het heel knap om in zoveel halve finales aanwezig te zijn en het lukte Jules zelfs om de finale te halen. Na 2 eenvoudige zeges in de voorrondes won hij in de halve finale heel knap op conditie van Noah. In de finale was Jules echter (nog) kansloos tegen Rick Steuten. Verder in de enkelspelen mooie 3e plaatsen voor Juul en Leonie, waarbij Juul enkele wedstrijden heel diep moest gaan om de halve finale te halen, waarin ook hij kansloos was tegen de latere winnaar.

In het gemengddubbel speelden Leonie en Jules een hele mooie halve finale, waarin ze net wat tekort kwamen tegen de latere kampioenen.

Tot slot behaalden de koppels Lotte/Leonie en Juul met parttime Olympiaspeler/sparringpartner Jordy Beckers de halve finale door de poule te overleven.

ME cat. 1
2e – Jules van Wijlick
3e – Juul Hekkens

VE cat. 1
3e – Leonie Rovers

MD cat. 1
3/4e – Juul Hekkens (en Jordy Beckers)

VD cat. 1
3/4e – Lotte Peulen en Leonie Rovers

GD cat. 1
3/4e – Jules van Wijlick en Leonie Rovers

ME cat. 4
3e – Booker Peeters

VE cat. 4
1e – Flora Wang
3e – Jacqueline Lappen

MD cat. 4
1e – Geert en Pim

VD cat. 4
1e – Sanne Peulen en Jacqueline Lappen
3/4e – Flora Wang en Fenna Schrans

GD cat. 4
2e – Pim en Sanne
3e – Flora Wang (en Shairone Soliana)
3/4e – Booker Peeters en Jacqueline Lappen

MD cat. 6
1e – Booker Peeters (en Tim Coenen)
3/4e – Mike Manders en Trevor Peeters

Deel dit bericht