Sponsoren

Team sponsoren

Team 1

Bart Faassen

Bart Faassen Hoveniers is al tientallen jaren een begrip in de wereld van tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie in Noord- en Midden-Limburg. Met een goed gekwalificeerd en hecht team verzorgen zij tuinprojecten van klein tot groot voor bedrijven en particulieren. Bart Faassen is al jaren een trouwe sponsor van het eerste team van Badmintonclub Olympia ’56 en levert daarmee een onmisbare financiële bijdrage aan onze vereniging.

Team 3

Verhaegen Keukens

Verhaegen keukens uit Kessel is een zelfstandige keukenspeciaalzaak en een echt familiebedrijf. Door de ongedwongen en gezellige sfeer in de winkel en persoonlijke benadering hebben zij door de jaren heen aan vele duizenden mensen een keuken mogen leveren. Verhaegen Keukens draagt de badmintonsport en BC Olympia ’56 in het bijzonder een warm hart toe, en is reeds sinds 2010 teamsponsor van onze vereniging.


Club van ’56

De Club van ’56 is een initiatief van BC Olympia’56 om mensen, bedrijven en teams de mogelijkheid te bieden bij te dragen aan het behoud en de kwaliteit van de vereniging. Leden van de Club van ’56 leveren onmisbare financiële bijdrage aan BC Olympia’56. Op dit moment zijn lid van dit selecte gezelschap:

Annelies Groth

Jac Lemmen

Joke Warrington

Joyce Steegh

Leen Regeer-Schell

Marcel Reitsma

Marian de Kievit-Winter

Marian Snijder

Marleen van der Donk

Martin Sanders

Nico Timmermans

Nico van Deur

René Teeuwen

Wiel Hendrickx

Tiny van Haeff

Marij van de Kerkhof