Lentetoernooi Sport overdag weer geslaagd!

Lentetoernooi Sport overdag weer geslaagd!

Afgelopen dinsdag had Sport Overdag weer hun lentetoernooi. Ditmaal werd het toernooi niet georganiseerd door Mini, maar heeft zij na 28 jaar het “stokje”over gedragen aan anderen. Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor Mini. Deze editie nam Leny het initiatief om het toernooi te organiseren, maar dat kon zij natuurlijk niet alleen. Zij kreeg daarbij hulp van Ruud, Annelies en Gerdie.

Om 09.00 uur kon iedereen  zich opwarmen op de baan met inslaan. Daarna begonnen om 9.30 uur de wedstrijden.  Wat was men toch weer enthousiast. Ieder zette zijn beste beentje voor. Verhitte partijen werden er gespeeld. Tussen de wedstrijden door kon men weer in de zaal lekker fruit en notenbrood tot zich nemen en een lekker bakje koffie/thee drinken in de kantine.

Omstreeks 12.00 uur waren alle wedstrijden gespeeld en kon ieder zich opfrissen om na afloop bij elkaar te komen in de kantine. Hier werden door Leny en Ruud de wedstrijdformulieren  doorgenomen en de uitslagen bekendgemaakt.

Toen was het tijd voor de inwendige mens. Sommige leden hadden diverse gerechten klaar gemaakt. Wat zijn we toch weer lekker verwend geworden. Daarna was het lekker borrelen met allerlei snackjes, kaasjes en natuurlijk niet te vergeten heerlijke wijn. Hoe laat het is geworden weet ik niet, want ik ben eerder naar huis gegaan.

Ik wil iedereen die ons geholpen heeft heel erg bedanken en ook Annelies voor de leuke decoratie. Tot het volgende lentetoernooi!

Groetjes, Gerdie

Deel dit bericht